vissza az Életmód oldalra

Mit kezdjek a hajammal?...

- gyors, csinos frizuratippek-

Mindig, mikor befestem, vagy levágatom a hajam, nagyon örülök az új frizurámnak, de minden csoda 3 napig tart, aztán ugyanolyan unalmasnak érzem, mint elõtte. Ilyenkor elkezdem összefogni lófarokba, vagy befonom valami egyszerûbb fonással, de ez sem túl izgalmas. Ezért körbenéztem, mit is csinálhatnék a hajammal, ha éppen fel akarom dobni és Youtubeon rengeteg jó videó található. Sajnos a legtöbb angol nyelvû, de jól láthatóan mutatják a lépéseket. Beszúrtam néhány videót kedvcsinálónak, érdemes megnézni õket, van amit reggel pár perc alatt elkészíthetünk és máris csinosnak érezzük magunkat egész nap :D

 

10 nagyon egyszerû frizura, nem igazán különlegesek, viszont amikor reggel késésben vagyunk, jól jöhetnek:

 

Szerintem ez a legaranyosabb, hétköznapokat feldobja, az alkalmi öltözetbe pedig egy kis vidámságot visz:

 

Nagyon csinos a vízesés fonás, egy picit hullámos hajjal szerintem jobb is kicsit, úgyhogy én szívesen hordom ezt:

 

Nagyon örülök, hogy a kócos viseletek még mindig nagyon mennek, remélem ez így is fog maradni, mert szeretem a természetességüket és az én hajamra ezek a frizurák egyszerûen jobban passzolnak. Ez egy nyári frizura, de õsszel még bõven elmegy szerintem:

 

Ebben a videóban 5 frizura vizes hajjal elkészíthetõ frizurát mutatnak be. Nagyon fontos, hogy legfeljebb nyáron menjünk ki vizes hajjal az utcára, emiatt nem épp aktuális a videó, viszont tök jó ötletek vannak benne:

 

Ennek a lánynak sok fonott hajas frizurája van fent. Itt például az alapfonásokat mutatja be:

Itt pedig egy is érdekesség, egybõl beleszerettem, kipróbáltam, és a nap folyamán körülbelül 20-an kérdezték meg, hogy hogyan készül, úgyhogy ez egy bevált ötlet és pofon egyszerû:

 

De ne feledkezzünk meg a rövidebb hajúakról sem: